Wat doen we als er stof ligt? Stofzuigen natuurlijk!

Afgelopen week is men de elektriciteit en het sanitair komen afwerken. De grootste breekwerken zijn dus hiermee ook afgelopen.

9 november wordt er gechapped. Dus de PUR is ook in aankomst en deze houdt nogal van properheid voor een betere hechting. Dus alle hens aan dek om den bouw proper te maken. Nu was het al vrij proper zuh. Alles was mooi opgeruimd en de grootste vuiligheid was weg. Maar vooral rond de leidingen en buizen en de plaatsen waar deze in de muur verdwijnen lag er nog wel wat.
Dus de afgelopen 2 dagen hebben we vooral veel stof gevreten. Sindy is vrijdag een volledige dag bezig geweest met stofzuigen en heeft toch wel wat emmers buitengedragen. Ook veel stofzuigerzakken kapot gedaan. Dus ondergetekende vrijdagavond nog naar den Brico en behold… een asfilter. Zo een ijzeren ton die ge tussen uwe stofzuiger hangt en de zuigslang.

Oh ja… de vrijdag is er plots ook iemand opgedoken in de bouw die de elektriciteit en het sanitair kwam keuren. Iets vroeger als verwacht. Men had ons gezegd dat dit wel een week of 2 kon duren. Maar alles prima in orde. Installatie is gekeurd en goed bevonden. We kunnen den elentriek en de gas laten aansluiten.

Zaterdagmiddag zijn we dan opnieuw aan den bouw gereden om verder te gaan stofzuigen. Diene asfilter was een zaligheid. Niet 1 zak is er nog ontploft in de stofzuiger. Alle vuiligheid zat in den emmer. Uiteindelijk hebben we de stofzuiger rond 19h het zwijgen opgelegd en het mag gezegd worden…. den bouw is proper. Ge kunt er van de grond eten… allé, bij manier van spreken, hé. Stofvrij krijgen doet ge dat toch niet, maar de losse steentjes en grof stof is weg.

Tijd om naar huis te rijden en langs de frituur te passeren voor een vet pak fritten met goed veel andalouse, een curryworst special en een sito.

En nu.. stijf hé! 😆
Zo 2 dagen rondkruipen op uw knieën is geen klein bier als ge gewend zijt van ganse dagen achter een PC op een toetsenbord zit te kloppen.

ps. Planning is ook geupdated:

– 9/11 : Chappen
– 16/11 : Vloeren
– 14/12 : Opstarten CV
– 15/01 : Binnenschrijnwerk
– 06/02 : retouchewerk plakkers
– 01/03 : mogelijke verhuis

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

2 comments

  1. Hihi, ik ken het probleem 🙂 Wij zijn een speciale stofzuiger gaan huren daarvoor. Maar is inderdaad een stoffig werkske. En ik ben al blij dat gij ook stijf waart 🙂

    1. Wij hadden ook gekeken voor ene te gaan huren maar vonden het nogal vrij veel geld. Hebben dan maar ineens zo een asemmer gekocht. Is later ook nog handig om de BBQ uit te kuisen.

Comments are closed.

%d bloggers like this: