Verhuisdatum

De verhuisdatum is vastgelegd op zaterdag 20 maart.
Dan gaan we de grote zaken verhuizen. In tussentijd zijn we al volop bezig met dozen en andere kleine zaken over en weer te brengen.

Afgelopen weekend nog wat bezig geweest in ons huis. De keuken is uitgekuist, het plafond van de berging heeft al een eerste “coucheke” gehad. Later deze week zal daar nog een 2de laagske op komen. De ramen zijn eens gewassen want die zagen echt wel vuil. Tegelijkertijd hebben we ook de vliegenramen gemonteerd aan de buitenkant want die dingen stonden eigenlijk maar rond te vallen van den ene muur naar de andere en de deurstijlen zijn opgevuld en bijgeschuurd zodat die ook klaar zijn voor een primerke.

Moest diene laminaat nu ook nog eens geleverd zijn, dan zouden we daar ook al aan kunnen beginnen.

Er is ook iemand langsgeweest van Houtcomfort om te kijken naar den trap. Er was een plek op de inox reling die we er niet afkregen en wij dachten dat dit corrosie was. Diene mens had echter magische doekskes bij want die plek is weg 😳 . Ons ontvettingsproduct is blijkbaar niet straf genoeg. Er zijn wel “putjes” vastgesteld in de inox reling en hij ging dit eens navragen bij zijne leverancier want dit kon moeilijk worden “geretoucheerd” door de inox te herborstelen. Dus daar gaan we nog iets van horen. In het slechtste geval zullen die inox relingen moeten vervangen worden.

Er is ook al een brievenbus, maar diene moet aan de straat staan. Dus moet ik eerst wat beton maken om diene paal in te planten want ik kan diene max. 50cm in de grond steken (om te voorkomen dat de postbode op zijn hurken moet gaan zitten om de post erin te steken :mrgreen: ) en zonder beton… zal die brievenbus nie lang blijven staan dan. Wil ook wat voorkomen dat één of andere onverlaat gaat lopen met mijne mailbox!

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

%d bloggers like this: