Ruwbouw – gelijkvloers – Deel 2

Vandaag zijn we nog eens gepasseerd op de bouw. Ze hebben goed doorgewerkt. Het gelijkvloers is op de meeste plaatsen klaar. Nog een paar stukken die nog moeten afgewerkt worden. De binnenmuren moeten nog allemaal worden gezet.
Ze zijn ook al begonnen met balken te gieten boven de ramen. Die van de 2 grote ramen achteraan zijn gegoten.
Wat nu zeer fijn is, dat is dat we een ruimtelijk inzicht krijgen in de ruimtes. Het zegt veel meer als je er effectief in kunt rondwandelen.

Woensdag in de voormiddag komen ze de aansluiting van de waterleiding opmeten. Ben benieuwd wat ze tegen dan hebben gedaan.

Fotokes:

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

2 comments

 1. Hoi,
  Is dit echt de Leto? Op de foto’s lijkt hij nogal donker. Wij gaan ook bouwen met Leto, maar bij de referentie woningen die wij bezochten leek hij veel lichter.
  Mvg,
  Wouter.

  1. inderdaad, dit is de Leto. Maar staar je niet blind op de foto’s hoor… in het echt is het toch nog anders dan op foto. Foto’s kunnen donkerder zijn door de lichtinval en de zon. Maar wij hebben speciaal Leto gekozen omdat hij zo donker was. In tegenstelling tot Quartis… die vonden wij in het begin ook wel mooi maar na het zien van een referentiewoning, waren we al minder enthousiast omdat hij in het echt véél te licht was voor ons.
   Was die referentiewoning misschien gevoegd met een lichte voeg? Want dat maakt ook wel een heel verschil.

Comments are closed.

%d bloggers like this: