Opstarten CV en afwerking sanitair

Vrijdagavond kreeg ik telefoon van Peter Schepers om te zeggen dat 99% van het sanitair was afgewerkt. Het douchesysteem van de douche moet nog geplaatst worden maar dit was er nog niet. De rest is echter allemaal geplaatst. Badmeubel, kranen, toiletten, uitgietbak.

Ook is de CV opgestart. Deze heeft nu al een volledig weekend kunnen draaien op 20°. Er hangt nu een aangename warmte in het huis. Net op tijd want ze geven wintertoestanden vanaf morgen. En het was echt wel nodig dat er wat verwarming kwam want het plakwerk droogt echt niet met dat hondeweer van de afgelopen weken. Er zit nog zoveel vocht in de bouw.

Maar ik ga morgen dus wél eens serieus van mijn kl*ten maken bij Riobra. Men zou afgelopen week de riolering komen aansluiten. Dit is NIET gebeurd. Men laat ons eerst 60 dagen wachten op een aansluiting en na veel bellen en zagen vertellen ze mij dat men de volgende week gaat langskomen en dan gebeurt er niets. Proper! 👿
Als ik dus ergens PISSED OFF van wordt, dan is het van dergelijke zaken. Men had op zijn minst even iets kunnen laten weten. IK zou eens 60 dagen moeten wachten met die factuur te betalen. Ik hoop dat ze een goeie uitleg klaar hebben want ik kan er nie meer mee lachen.

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

%d bloggers like this: