Onderhoud van de CV

Het is ondertussen een jaar geleden dat de CV werd opgestart. Tijd voor een smeringske … 😎

Vandaag is Peter Schepers met een collega langsgeweest voor de CV te onderwerpen aan een onderhoudsbeurt. We hadden vorige week ook gemerkt dat er een kraantje af en toe wat lekte aan de ketel. Ze hebben het wat vaster gedraaid en voorlopig blijft het droog.

Hij heeft ineens ook de hydrofoorpomp opnieuw afgesteld. Dit was wel nodig want voor een kleine spoelbeurt van het toilet sloeg de pomp al een keer of 4 aan. Vooral ‘s nachts of ‘s morgensvroeg was dit vervelend. Nu slaat hij zelfs niet altijd aan bij een kleine spoelbeurt van het toilet. Terug rust … 😉  Maar blijkbaar is dat een terugkerend fenomeen. Maar ze gaan dat bij elke onderhoudsbeurt gewoon opnieuw afstellen. Dus no worries.

Hij heeft ook ineens een nieuwe kolomkast gehangen. De ophanging had het begeven. Ik had dit doorgegeven aan Tim van Standing Construct, die dit op zijn beurt heeft doorgegeven aan Peter Schepers en die heeft van Van Marcke een nieuwe kast gekregen… gratis. Dat noem ik nu eens service, seh! 😎
Moesten we ze zelf kapot gedaan hebben, ik zou de eerste zijn om bereid te zijn om te betalen voor een nieuwe, maar we hebben er niks kapot aan gedaan. Ineens hing ze scheef. En het is niet dat er veel gewicht in lag… enkel handdoeken. Maar bon, er hangt een nieuwe.

We kunnen er weer tegen voor een jaartje.

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

%d bloggers like this: