Logistieke problemen zijn opgelost

De logistieke problemen van eind vorige week zijn opgelost en net op tijd. De buurman had namelijk dit weekend naar de aannemer gefaxed dat ze nu woensdag met de grondwerken zouden starten op zijne grond en dus tegen dan alles weg moest zijn.
Heb dus vandaag veel gebeld om de commissaris van de politie van Tienen te pakken te krijgen (die moet oordelen over een vergunning) en uiteindelijk had ik iemand aan de lijn die zei dat ze mij ging terugbellen van zodra de commissaris binnen was. Heb dan ‘s middags zelf nog teruggebeld en toen zeiden ze me dat hij eerst zelf ter plekke eens zou komen kijken.
20min later was hij er dan en na wat aarzelen heeft hij toch een vergunning verleend. Er was even wat onduidelijkheid of de weg dan nog breed genoeg zou zijn voor de brandweer (is blijkbaar nodig) maar het was ok. Hij ging de vergunning opmaken en ondertussen mochten wij al de container verhuizen.
Heb dan ook nog wat rondgereden voor signalisatie en dat is ook in orde.

Morgen is het aan Sindy om de nodige kilometers te doen. Vergunning afhalen op het politiekantoor en de signalisatie gaan afhalen.

Ondertussen zijn de metsers al goed bezig. Hebben al enkele muren van de kruipkelder opgetrokken en dat terwijl het serieus goed door regende.

Published
Categorized as Bouwen

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

%d bloggers like this: