L-elementen zijn komende

Deze week nog eens gebeld naar de grondwerker over de stand van zaken ivm de L-elementen. Hij was verwonderd dat zijn collega (die de plaatsing gaat doen) nog niet gebeld had. Iets later telefoon van zijne collega. Bleek dat hij toen ze de grond aan het afvoeren waren al was langsgeweest om de opmeting te doen. Wij dachten dat hij nog niet was langsgeweest… Ge zou denken… die mannen bellen effe, hé. Ik had thans gezegd tegen de grondwerker dat hij hem effe moest laten bellen als hij langskwam. 🙄

Anyway… ik zei hem dat we achteraan nog 12m extra profielen nodig hebben. Hij had het ook al gezien toen hij was gepasseerd.
Had hij effe gebeld… dan had hij die ineens kunnen meebestellen… 😕
Hij is dan afgelopen vrijdag opnieuw langsgeweest om te verifiëren hoe het juist zat. Sindy was deze keer thuis, dus die heeft hem effe te woord gestaan. De profielen voor de zijkant waren geleverd maar nu moeten we dus wachten op die nieuwe bestelling. In de hoek achteraan komt er een hoekprofiel en omdat dat profiel het eerst moet geplaatst worden, moet de rest dus ook wachten.

Het zullen wel stevige profielen worden achteraan… 1,5m hoogte waarvan 50cm in de grond steekt (ha ja, anders kunnen we er geen beplanting meer opzetten, hé).

Als ze op voorraad waren, dan zouden die extra profielen over een week binnen zijn, zoniet, dan zou het 3 tot 4 weken wachten zijn. En dan is het randje boord voor het bouwverlof.

Allé… we gaan er nog geraken zuh. 😐

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

%d bloggers like this: