Grondwerken zijn achter de rug

Vandaag zijn de grondwerken uitgevoerd. Toen ik om 8h30 ter plaatse kwam, had men al een groot deel afgegraven.
Er was wel een probleem met de overtollige grond. Er was te weinig plaats om deze te stockeren. Beetje creatief zijn en nog voor de middag was er een tractor met aanhangwagen opgetrommeld die de aarde mocht afvoeren naar een stuk grond iets verder.
Iets na de middag was de bouwput uitgegraven. Daarna heeft men de energiebocht, regenwaterput en de septische put geplaatst en is men begonnen aan de betonnetten voor de bodemplaat. Ondertussen heeft de grondwerker de verharding aangebracht op de bouwgrond.
Dat ze weten waar ze mee bezig zijn was te merken door de perfecte timing…. de netten waren net gelegd, toen de betonpomp arriveerde om 14u45 en om 15h stonden de eerste 2 betonmixers aan te schuiven.
In totaal zijn er 5 betonmixers geweest om de bodemplaat te gieten… en deze ligt nu rustig te drogen.
Nu is het wachten tot de beton droog is.

Published
Categorized as Bouwen

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

1 comment

  1. geweldig he, zolang naar uitgekeken en nu zo opeens loopt het vlot en gaat het snel gaan.
    Geniet van jullie bouw en inderdaad regelmatig passeren is de boodschap vanaf nu om eventuele fouten op tijd op te merken, maar ik denk dat dat geen probleem zal zijn zoals jullie er mee bezig waren.

    Groetjes

Comments are closed.

%d bloggers like this: