Binnendeuren en trap

Donderdag zijn de mensen van Houtcomfort begonnen met het plaatsen van de binnendeuren en de trap.
We zijn vandaag pas kunnen gaan kijken en het ziet er prima uit. Mooie trap. De binnendeuren… zijn gewone verfdeuren, dus ja, valt niet veel over te zeggen, hé. De glazen deur tussen hal en living staat er nog niet. We hebben gezien dat we een goeie keuze gemaakt hebben met een rechte trap ipv een trap met kwartdraai. Dit maakt de hal toch wel wat ruimer.

Tegelijk ervan geprofiteerd om de spots in de keuken in te bouwen. De eerste spot is wat prutsen om te zien hoe dat het beste in dat kleine gat past maar daarna gaat dat gelijk niets.
De schup stak ook in de koffer. Ik moest nog altijd de coax voor Telenet naar buiten brengen. Het was goed weer, dus handjes uit de mouwen en huppakee… tot aan de enkels in de klei en modder. Ik dacht dat ik die wachtbuizen die van vooraan de straat naar de energiebocht lopen wel wist steken. Ik had diene mens van de gas in het oog gehouden. Ja mijn oor! Deftig wat kunnen uitgraven. Bleek dat er ook nog eens een plastieken doppeke op die buis stak. Op de knietjes in dat gat en tot de ellebogen in de modder voor dat spel daar af te krijgen want met de schup was niet te doen. Elentriekkabel, gasleiding, waterleiding… maar eens dat doppeke eraf was diene kabel er op een mum door.
Maar volgens mij zitten er kabouters in Goetsenhoven. Bij het dichtmaken van mijn gat (het gegraven gat.. niet dat andere! 8-)) bleek dat ik grond te kort kwam 😕 . Heb er maar wat paletten opgelegd. Moet toch nog genivelleerd worden.

Een paar fotokes:

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.