Bezettingswerken – Deel 2

Vorige vrijdag zijn de bezetters begonnen met ons huis te transformeren in een maagdelijk witte woning.
Toen ik vanmiddag op de bouw arriveerde, was dit dan ook bijna volledig gebeurd.
De bovenverdieping heb ik nog niet gezien. Ik wou die mannen niet teveel storen in hun activiteiten, dus dat zal tot zaterdag moeten wachten. Maar ze waren beneden bezig met de laatste stukken te plakken. Enkel nog de muur met het schuifraam in en het muurtje voor de bureau moest nog gedaan worden.
Ik had nog nooit een bezetter effectief aan het werk gezien, dus ik vond dit wel vrij interessant om te zien hoe die mannen op een minimum van tijd een muur zo vlak als ne biljart kunnen krijgen met een houten lat en wat uit de kluiten gewassen plamuurmessen. Ieder zijne stiel zeker? Hopelijk vonden ze het niet te erg dat ik hen daar een hele tijd op hun vingers heb zitten kijken… 😉

Het resultaat mag er zijn. Ik had er ook rekening mee gehouden dat ik daar wel eens wat smerig buiten zou kunnen komen en had dus niet mijn beste kledij aangetrokken. Maar eigenlijk was ik vrij verbaasd over hoe proper ze werkten. Zelfs op hun t-shirts was bijna geen spatje te zien. OK… er lag overal wel bezetsel, maar het was niet dat je helemaal vol hing.

Na het plakwerk gaan ze ook nog de dakisolatie steken en dan staan Peter en Gert weer te trappelen om de elektriciteit en het sanitair af te werken.
Vanmorgen nog gebeld met Iverlek. Maandag 23 november komen ze elektriciteit en de gas aansluiten. Iemand van Telenet gaat mij maandag 2 november terugbellen voor een concrete afspraak te maken voor de kabel binnen te brengen en het overzetten van onze huidige Telenet-producten van Wuustwezel naar Tienen.

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

%d bloggers like this: