Betegelingswerken – Deel 1

Afgelopen week is er naast het aansluiten van de elektriciteit en de gas nog wel wat gebeurd.
De werfkast is opgehaald. Dat is weer wat meer ruimte in de garage.
Het Renson C+ ventilatiesysteem is geinstalleerd op zolder en de bijhorende ventilatieroosters zijn ook gemonteerd in de keuken, toilet en badkamer.
Vrijdag is Van Calster ook begonnen met het vloeren en met het betegelen van de badkamer. De woonkamer is toch al bijna voor 2/3 gevloerd. We waren wel benieuwd naar de uiteindelijke kleur van de vloer en hoe deze past bij de kleur van de ramen. Zoals met de ramen is dit toch altijd even afwachten hoe dit er in het echt uitziet. Als je in de winkel over 2m² tegels wandelt, dan is dit toch anders dan in een volledige bouw. Maar we zijn blij met onze keuze. Past mooi bij de ramen en het is niet te donker. Dus weer een meevaller! 🙂

Wel gezien dat er iemand het licht had laten branden boven. 😕

Vandaag zijn we ook onze inbouwspots en wandverlichting gaan ophalen bij vrienden van ons in Halle (L&L Electronics). Beetje reclame maken, hé. :mrgreen:

By Bart

Bart is a certified SharePoint consultant / architect at CTG Belgium NV with a broad professional experience in IT, a background in software development with a specialisation in Microsoft products and technologies and a solid knowledge and experience in Microsoft SharePoint Products and Technologies. He started as a COBOL developer on a mainframe environment and grew into software development for Windows platforms. Participated in projects varying from migrations of existing applications to development of Web applications and Windows applications. Became fascinated by the SharePoint 2007 platform and strongly believed in the added business value of this platform. Is since then fully committed to SharePoint and focuses on SharePoint implementations, migrations, integrations, design and coaching. Stays on top of new developments within the SharePoint technology stack and related technologies.

%d bloggers like this: