Wekelijks verbruik – 2011

Bijgewerkt op: 27/12/2011

 

 

 

2 thoughts on “Wekelijks verbruik – 2011

 • Wednesday, 28 December, 2011 at 15:05
  Permalink

  Hallo Bart,

  Vooreerst, Happy Holidays too!!!
  Ten tweede: knappe website! Ik kwam hier toevallig terecht door het zoeken naar het formulier 106.3 (wwhhaaaaa!!!) voor de BTW aangifte: Ik ben ook een IT’er dus ja, ik ga geen papierkes invullen als het effe anders kan.
  Wat ik me afvroeg: de counters van het verbruik; hoe hou je die bij? Welke interface gebruik je? Flukso (www.flukso.net)? Of welke device gebruik je? Vooral die interface voor het verbruik van het water lijkt me nuttig.
  Vriendelijke groeten en fijne feestdagen!
  Dirk

  Reply
  • Friday, 30 December, 2011 at 17:44
   Permalink

   Voor jou hetzelfde Dirk.
   Het bijhouden van het verbruik is old-school hier. Elke week met papierke en stylo een spurtje zetten naar de meterkast en de meters opschrijven. 😉
   Die gaan in mijn hoogtechnologisch Excelleke waar ik de meterstanden omzet naar verbruik per dag en dat wordt dan in een grafiek-plugin voor WordPress ingegeven.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*