Zeelucht, Poezen en mosselen

catsDe musical Cats stond al een tijdje op de verlanglijst om te zien. Dus nu was het de moment… hij speelt in Oostende in het casino. Oostende is nu niet bij de deur en speciaal naar ginder rijden voor een musical is een beteke zottekes nietwaar. Hebben we ineens maar een hotelletje geboekt en er een 2-daagse van gemaakt en naast de musical wat genoten van het goede weer, de lekkere mosseltjes, de vele terraskes, het strand … en elkaar natuurlijk.

De musical was wel de moeite. Heb wel even moeten zoeken naar een verhaallijn om te kunnen volgen. Na het lezen van het programmaboekje werd het al veel duidelijker. Was wel blij dat het gedaan was… het was letterlijk om kapot te gaan in diene zaal. Veel te warm. Achteraf het hoekje om en hoppa op den dijk… effe afkoelen. 😎

We zijn ook naar het zandsculptuur festival geweest in Blankenberge. Met de kusttram van Oostende naar Blankenberge. Handig! Geen geprul met parking voor den auto en aangezien we toch gratis kunnen toeren met De Lijn… mooi meegenomen. En zo heb ik mijn badges bij Foursquare ook eens wat kunnen uitbreiden. :mrgreen:

De zandsculpturen zijn mooi gedaan. Achteraf bekeken vond ik de inkom (13€) wel wat overdreven voor hetgeen het eigenlijk was. 2 tenten met zandsculpturen en dan buiten nog een iets groter exemplaar. Had er eerlijk gezegd meer van verwacht. En als ze dan ook nog eens de laatste centen uit de portemonnee kloppen als ge iets wilt drinken… mjoa… kon beter IMO.