Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw…

Massa’s sneeuw! Het is al héél lang geleden dat ik nog zoveel sneeuw heb gezien in België. Sinds afgelopen donderdag is het al aan het sneeuwen. Wij moesten gisteren naar het trouwfeest van een neef van mij in Orsmaal en we zouden in Houthalen bij ons pa en ma blijven overnachten. We hebben vannacht echter besloten om toch maar ineens naar huis te rijden want het was op dat moment nog droog en ze voorspelden een pak sneeuw.
En maar goed ook… toen we vanmiddag uit ons bed kwamen was er een pak bijgevallen. Op de oprit langs het appartement ligt de sneeuw bijna een halve meter hoog. We hebben een poging gedaan om een stuk vrij te maken, maar het is tot 16h30 blijven sneeuwen, dus het had niet echt veel zin. Alles sneeuwde dadelijk weer dicht. Dus hebben we maar een wandelingske gedaan bij ons. Zowat het enige wat leuk is aan sneeuw. 😎
Na 16h30 is het open getrokken en is iedereen massaal beginnen sneeuw ruimen.
Het zag er even naar uit dat ik morgen niet naar het werk zou kunnen gaan maar ik heb mijne auto toch kunnen uitgraven en een corridorke kunnen maken om morgen weg te rijden. Ik hoop enkel dat er vannacht niet veel meer bij valt.
De plannen om vandaag al eens te gaan dweilen in de bouw zijn afgevoerd. Levensgevaarlijk op de baan.

Maar de sneeuw heeft ook zijn positieve kanten… het levert mooie fotokes op.