Een nieuwe start

Zoals de meesten al wel zullen weten heeft Sindy in de aanloop naar de verhuis van Wuustwezel naar Tienen, haar ontslag ingediend bij Het Revalidatiecentrum Noorderkempen in Wuustwezel. De afstand is te groot om elke dag te overbruggen met de eigen wagen of met het openbaar vervoer.

De zoektocht naar nieuw werk was al begonnen nog voor de verhuis was gepland, maar omdat we niet juist wisten wanneer we gingen verhuizen, was het vrij moeilijk. Dus is dit een beetje blijven liggen tot na de verhuis. Ook omdat dergelijke verhuis nogal wat rompslomp en organisatie met zich meebrengt.

Vlak na de verhuis is ze dan in het ziekenhuis belandt. Dus is die zoektocht opnieuw enkele weken uitgesteld. Ondertussen is de hele administratieve molen van de ziekenkas, VDAB, RVA,… ook aan het draaien gegaan, met de nodige papierwinkel erbij die geregeld moest worden.

Maar het goeie nieuws is eigenlijk dat ze vandaag mag starten bij De Eglantier in Bertem. Dit is een therapeutisch dagcentrum voor kinderen en jongeren met ontwikkelingsachterstand, meervoudige en/of mentale beperkingen,… Het zal wel even wennen worden na 6 maanden thuis te zijn geweest. Maar ze kijkt er naar uit…