België op zijn best…

Zoals de titel het al zegt… België op zijn best.

Sindy is vandaag bij het ACV geweest voor alle paperassen in orde te krijgen voor de RVA en om halftijds werkloosheidsuitkering te krijgen (aangezien ze halftijds gaat werken) en we nu met de lening wel een voltijds loon kunnen gebruiken. Nu zegt dienen tiep van het ACV dat de kans bestaat dat ze géén zal krijgen of eventueel een boete zal krijgen (xx aantal maanden uitsluiting) en dat ze waarschijnlijk haar vraag voor uitkering zal moeten gaan motiveren bij het hoofd van de RVA. Dus, waarom ze een voltijdse baan laat schieten voor een halftijdse baan.

Het is GODVERDOMME godgeklaagd hier in dat klote apenland! Ondertussen zijn er daar xxx aantal tamme zakken die de godganse dag in hunne zetel liggen te stinken en ondertussen in’t zwart nog wat zitten bij te klussen, die ze rustig laten liggen. Die moeten begot een paar keer per jaar een stempelke gaan halen (als dit zelfs nog moet… weet het niet) en zelfs dat vinden ze mensonwaardig. Maar iemand die verhuist naar den andere kant van het land, graag nog wat leeft naast het werken en het dus niet ziet zitten om elke dag 230km af te leggen naar haar werk en dus noodgedwongen ander werk is gaan zoeken, dit werk dan ook nog eens direct vind, die moet dan gaan gelijk ne kleuter die op het matje wordt geroepen bij de juffrouw, gaan smeken voor een uitkering.

Zou diene kerel van de RVA het zien zitten om elke dag 230km te moeten karren naar zijn werk? Neeje… waarschijnlijk gaat diene met zijn fietske. En diene moet dan beslissen of iemand een uitkering krijgt wanneer ie een job laat schieten aan den andere kant van’t land. On-ge-loof-lijk.

Goe bezig hier zuh… goe bezig. Belgie… het paradijs voor profiteurs en een freakshow waar de werkende bevolking de freaks zijn. 🙄