Nieuw speelgoed

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik geen eeuwigheid met een GSM doe, dus na 3 jaar te hebben rondgelopen met een Nokia E61, was ik toe aan vernieuwing.
Ik ben echter niet zo een meeloper gelijk de helft van de wereldbevolking en dus kan mij de cool-factor eigenlijk wel gestolen worden en ga ik vooral naar functionaliteit. Dus geen fancy [wikipop language=”nl”]iPhone[/wikipop] of afgeleiden met touchscreens en dergelijke… Vind de E-Series van Nokia geweldig en ben dus bij deze reeks gebleven en heb mij de Nokia E75 aangeschaft.

nokia-e75

Net zoals de E61 synchroniseert hij perfect met mijn PC en heb ik dus altijd mijn agenda bij mij. Maar het uitschuifbaar toetsenbord vind ik geweldig. Het is ook veel eenvoudiger om je email op te checken, surfen én heeft een ingebouwde GPS-chip. Daarnaast natuurlijk ook de reeds bekende zaken zoals [wikipop language=”nl”]Bluetooth[/wikipop], WIFI,…
Hij was 5min uit de doos en ik had al mijn email-accounts al mooi ingesteld en al mijn contacts, agenda en docs waren al gesynced.