Brinkster perikelen…

Ik ben al jaren een klant bij Brinkster voor webhosting en ben jaren een tevreden klant geweest maar nu begint het stillekesaan de spuigaten uit te lopen.

Het is eigenlijk allemaal begonnen met deze blog. Die had ik ook gehost bij Brinkster. Maar al gauw kreeg ik van mensen te horen dat de site geregeld down was en inderdaad… tot 3x per uur ging de site volledig down en dit telkens voor een 5-tal minuten. Site down, FTP down, MySQL database down. En dan spreek ik nog niet over hun FTP… 20 files downloaden of uploaden en dat spel gooit mij eruit of loopt vast. 👿

Heb ettelijke keren aan de chat gehangen met hun support en dan kwamen ze elke keer met een “reboot” op de proppen en dan was hij inderdaad weer live… voor 15 minuten of zo  🙄 . Omdat ik ook nog wel wat anders te doen heb dan elke 15min te gaan liggen chatten met support voor hun servers te rebooten (als ze dit uberhaupt al doen) heb ik dan mijne blog gemoved naar mijn huidige hosting (zie reclame hiernaast 8-)). Deze wérkt tenminste! Deftige FTP support, nog geen enkele keer down geweest, snel…

Omdat ik de site van de paintball eens dringend moet updaten en upgraden was ik dus gisteren begonnen aan de installatie van Joomla 1.5. Na 15 keer eruit gegooid te zijn geweest probeerde ik terug contact op te nemen met hun support. Maar deze keer was zelfs hun eigen company site down. Dus heel die hosting lag gewoon plat. Het is dus niet enkel meer een probleem met mijn account, maar dus met hun hele zooi ginder. 5min laten was alles weer mooi terug.  15min later… alles er weer uit. For god sake!

Dus heb ik er genoeg van. Heb een formulier ingevuld om mijn account te sluiten… guess what. Bij het doorsturen van dat formulier => unknown error. ARghh! Gelukkig stond het mailadres erbij naar waar het formulier wordt gestuurd. Manueel een mailke gestuurd.

Brinkster is nie goe bezig! Het was een uitstekende host maar het is sinds enkele jaren enkel maar bergaf aan’t gaan met die mannen.