Wijlie zijn van Tienen!

Een mens moet tegenwoordig serieus moeite doen om zich te laten inschrijven als inwoner in Tienen. Die dienst is enkel open in de voormiddag. Behalve woensdag, dan kan je tot 16h terecht en ‘s dinsdags zelfs tot 20h. Gelukkig, want anders moest ondergetekende dus verlof nemen om zich te kunnen laten inschrijven. Maar mijn verlof groeit nie aan den boom thuis, hé.

Maar swat, de wijkagent is vorige week maandag dus gepasseerd en normaal gezien hadden we dus vorige dinsdagavond geweest maar dat ging niet omdat Sindy in het ziekenhuis lag. Dus was het gisteren.

Als je dan op zo’n avond binnenkomt op het stadhuis, dan merk je dat die diensten totaal niet zijn afgestemd op de werkende burger. Want de wachtrijen aan de loketten zijn om U tegen te zeggen en traditioneel zijn de bedienden achter die loketten niet van de snelsten. 😕

Ineens geprofiteerd om ook langs de CM en Dexia te gaan voor de SIS-kaart te laten wijzigen en alle rekeningen over te laten zetten naar Tienen.

Vanaf gisterenavond zijn wij dus officieel inwoners van Tienen. Nu nog op het containerpark zien te passeren voor een groencontainer en een compostvat.

Ondertussen hebben we ook al een grondwerker gecontacteerd om den hof in orde te brengen. Diene zou normaal gezien nu zaterdag langskomen voor een offerte. Eens zien wat ons dat weer gaat kosten.