Wij zijn verhuisd!

Na een week van hard werken was het gisteren eindelijk zo ver… verhuis! 😎
We hadden vrijdagavond alles al klaar gezet zodat we er zaterdag morgen dadelijk konden invliegen. Om 8u zou er iemand met een ladderlift komen en ik had bij Dockx een Easybox gehuurd en dus was het hopen dat er alles inging.
De persoon die de ladderlift heeft bediend heeft ook de bestelwagen gevuld… gelukkig, want ik had er allemaal niet ingekregen. Rond 10u zat alles erin en zijn we vertrokken richting Ekeren. Daar moesten er een aantal zaken uit en ook wat andere zaken erin. Tegen 11u30 waren we op weg richting Tienen en om 14h was alles uitgeladen. Ideaal, want om 18h moest de Easybox terug in Wilrijk zijn. Tijd zat dus voor een koffieke en een koffiekoekske.

Nadat ik terug was van Wilrijk, hebben we onze slaapkamer in elkaar gezet. Daarna was het languit in de zetel voor den TV. De installateur van Telenet was vrijdagmiddag langsgeweest om alles te installeren, dus dat was vrijdagavond al in orde.

Vandaag zal het vooral uitpakken zijn, kasten vullen en voor de rest rustig aclimatiseren. We komen van een klein appartementje en dus is het effe wennen aan zo een groot huis. Wat ons wel is opgevallen, en waar we dus echt aan moeten wennen, is de stilte hier. Hier hoorde ‘s nachts dus totaal niks. Bij ons in Wuustwezel konden we de venster gewoon niet openzetten door het verkeer op de baan. 🙄

Komende week moeten we nog laminaat leggen in 1 kamer, ons laten inschrijven als inwoner in Tienen, nog wat rondkijken voor extra meubeltjes en woensdag nog eens naar Wuustwezel voor het appartement wat te kuisen, gaatjes vullen, grof vuil buitenzetten,…