Wat updates…

De updates volgen elkaar snel op… maar het zijn dan ook vooral nog kleine afwerkingen die worden uitgevoerd.
Eergisteren is de vloerder nog alles komen afkitten, Peter Schepers is de regendouche en het kraantje op het toilet beneden komen plaatsen en kunnen we stellen dat dit dus ook klaar is. Maandag bellen voor de inspectie van al het kraanwerk en dan kunnen we dat ook weer afronden.

Sindy heeft de vrijdag met Telenet gebeld voor de aansluiting te regelen. Dit zou vrijdag 26 februari gebeuren. Dan komen ze de kabel buiten aansluiten. Aangezien we nog niet weten wanneer we gaan verhuizen, zal de effectieve overname en activatie op een ander tijdstip gebeuren.
Ondertussen is in Wuustwezel ook al de makelaar gepasseerd en staat er een groot bord voor de deur met “Te Huur” en staat het appartement ook al op hun website.

One thought on “Wat updates…

 • Friday, 5 February, 2010 at 11:14
  Permalink

  Hallo Bart en Cindy
  Jullie huisje wordt bijna opgeleverd heb ik gelezen. Wij hebben ook bouwplannen, en hebben een eerste positief contact achter de rug met Standing Construct (beurs). Nu wilden wij even vragen wat jullie algmene indruk is van deze bouwfirma en of het een aanrader is om met hen in zee te gaan.
  Groetjes
  Caroline

Comments are closed.