Ruwbouw – gelijkvloers – Deel 2

Vandaag zijn we nog eens gepasseerd op de bouw. Ze hebben goed doorgewerkt. Het gelijkvloers is op de meeste plaatsen klaar. Nog een paar stukken die nog moeten afgewerkt worden. De binnenmuren moeten nog allemaal worden gezet.
Ze zijn ook al begonnen met balken te gieten boven de ramen. Die van de 2 grote ramen achteraan zijn gegoten.
Wat nu zeer fijn is, dat is dat we een ruimtelijk inzicht krijgen in de ruimtes. Het zegt veel meer als je er effectief in kunt rondwandelen.

Woensdag in de voormiddag komen ze de aansluiting van de waterleiding opmeten. Ben benieuwd wat ze tegen dan hebben gedaan.

Fotokes:

2 thoughts on “Ruwbouw – gelijkvloers – Deel 2

 • Wednesday, 1 July, 2009 at 20:38
  Permalink

  Hoi,
  Is dit echt de Leto? Op de foto’s lijkt hij nogal donker. Wij gaan ook bouwen met Leto, maar bij de referentie woningen die wij bezochten leek hij veel lichter.
  Mvg,
  Wouter.

  • Thursday, 2 July, 2009 at 07:03
   Permalink

   inderdaad, dit is de Leto. Maar staar je niet blind op de foto’s hoor… in het echt is het toch nog anders dan op foto. Foto’s kunnen donkerder zijn door de lichtinval en de zon. Maar wij hebben speciaal Leto gekozen omdat hij zo donker was. In tegenstelling tot Quartis… die vonden wij in het begin ook wel mooi maar na het zien van een referentiewoning, waren we al minder enthousiast omdat hij in het echt véél te licht was voor ons.
   Was die referentiewoning misschien gevoegd met een lichte voeg? Want dat maakt ook wel een heel verschil.

Comments are closed.