Opstarten CV en afwerking sanitair

Vrijdagavond kreeg ik telefoon van Peter Schepers om te zeggen dat 99% van het sanitair was afgewerkt. Het douchesysteem van de douche moet nog geplaatst worden maar dit was er nog niet. De rest is echter allemaal geplaatst. Badmeubel, kranen, toiletten, uitgietbak.

Ook is de CV opgestart. Deze heeft nu al een volledig weekend kunnen draaien op 20°. Er hangt nu een aangename warmte in het huis. Net op tijd want ze geven wintertoestanden vanaf morgen. En het was echt wel nodig dat er wat verwarming kwam want het plakwerk droogt echt niet met dat hondeweer van de afgelopen weken. Er zit nog zoveel vocht in de bouw.

Maar ik ga morgen dus wél eens serieus van mijn kl*ten maken bij Riobra. Men zou afgelopen week de riolering komen aansluiten. Dit is NIET gebeurd. Men laat ons eerst 60 dagen wachten op een aansluiting en na veel bellen en zagen vertellen ze mij dat men de volgende week gaat langskomen en dan gebeurt er niets. Proper! 👿
Als ik dus ergens PISSED OFF van wordt, dan is het van dergelijke zaken. Men had op zijn minst even iets kunnen laten weten. IK zou eens 60 dagen moeten wachten met die factuur te betalen. Ik hoop dat ze een goeie uitleg klaar hebben want ik kan er nie meer mee lachen.