Onze badkamer

Afgelopen zaterdag zijn we bij Van Marcke geweest voor een offerte te laten maken voor de badkamer. Om 11u binnen gestapt, om 13u buiten gekomen met een mooie offerte (binnen ons budget! 😎 ) en een hele rits aan documentatie omtrent de gekozen zaken. We hebben dan ook ruimschoots de tijd genomen om alles te bekijken en te proberen.

Ondertussen hebben we thuis de documentatie nog eens bekeken en hebben een alternatief gezien voor het kraanwerk van de douche en het bad. We waren namelijk niet echt 100% overtuigd van onze keuze. We hadden graag dezelfde thermostatische kraan voor de douche als voor het bad. We hadden een kraan voor het bad gekozen. De douche is echter uitgerust met een regendouche Ên een losse sproeier. De gekozen kraan voor het bad kon enkel gebruikt worden in de douche als we kozen voor een manuele omschakeling van de watertoevoer tussen de regendouche en de handdouche. Dan moesten we telkens de waterslang manueel afkoppelen en versteken… hallokes! Denk het niet!!! In de documentatie hebben we nu een ander model gevonden waar dit wel mogelijk is en waar we via een knop kunnen omschakelen… geen gedoe en meer eenvormigheid tegen een beperkte meerprijs…

Men heeft ook het ontwerp even uitgetekend in 3D. De materialen in het ontwerp zijn wel niet die uit onze offerte. Dit was spijtig genoeg niet mogelijk.