Officiele ontwerpen gekregen

Gisterenavond zijn we bij de architecte geweest (Hilde Bungeneers uit Nieuwerkerken) en hebben we de eerste officiele ontwerpen gekregen die zij heeft gemaakt op basis van onze ontwerpen.
Het viel ons op dat er qua indeling zeer weinig was veranderd. Hier en daar heeft ze wat moeten aanpassen om bouwtechnische redenen maar het komt vrij goed overeen met het onze.
De badkamer is uiteindelijk wel van indeling veranderd om een betere lichtinval te krijgen in de douche.

Het enige waar wij geen aandacht aan hadden besteed, dat was de plaatsing van de ramen en de afmetingen ervan. Wij hadden in ons ontwerp hier wat vensters opgesmeten met het idee om dit later nog te bekijken.
Dit hebben we dan gisteren ook uitvoerig gedaan en dadelijk laten aanpassen.
Wij hadden namelijk nog niet gezien hoe de gevels er zouden uitzien en dit trok eerlijk gezegd op niks… :-). Dus dit hebben we rap verholpen en anderhalf uur laten hadden we de uiteindelijke ontwerpen op zak.

De komende weken gaan we deze kritisch bekijken en vooral LATEN bekijken door andere mensen om hun ideeën hierover te horen.
Wijzigingen kunnen we altijd doorgeven aan haar via mail en zij zal het ontwerp dan bijstellen tot dit volledig naar onze wens is. We hebben al enkele zaken die we zeker nog gaan laten wijzigen.

We zijn er nog niet uit wat we met de venster en de achterdeur in de keuken gaan doen. Zij heeft voorgesteld om beide te plaatsen in functie van de keuken en niet de keuken te laten “passen” op een vooraf gekozen venster en deur.

Dus volgende stap is de keukenboeren platlopen om ons keuken te laten uittekenen. Omdat Standing Construct met Keukens Van Lommel werkt, zijn we van plan om daar eerst eens te gaan kijken.