Offerte laten maken voor de keuken

Wij waren in de zomer van vorig jaar al eens langsgeweest bij Keukens Van Lommel voor een offerte. Op dat moment was dit meer om een idee te hebben van hoe en wat. Nu is het allemaal wat concreter en hebben we gisteren een nieuwe offerte gevraagd. We hadden zelf een heel aantal ideetjes op papier gezet en daar is nu een ontwerp uitgekomen dat een toch in onze richting ligt, rekeninghoudend met de ruimte en de mogelijkheden.

Enkele verschillen tov de vorige offerte:
– geen losse keukentafel meer maar een groot kookeiland met geintegreerde tafel
– Smalle voorraadkast voorzien in het ontwerp
– Hoekkast toegevoegd aangezien we nu met een hoek zitten in de keuken
– in de vorige offerte stond een granieten werkblad in optie. We hebben gisteren echter een gelamineerd werkblad gezien dat ons aanstaat maar ook een composiet werkblad…. dat laatste hebben we als optie laten verwerken… als de prijs het toelaat, kunnen we hier voor opteren
– Er was een Inox wasbak voorzien. Deze hebben we laten vervangen door een granieten wasbak.
– De kastjes krijgen een witte poederlak
– Boven het werkblad worden er kastjes voorzien van 36cm hoog
– Qua keukentoestellen is het nog steeds Bauknecht, maar er zijn wat verschuivingen in de modellen aangezien Bauknecht grote kuis heeft gehouden in hun gamma. Bijgevolg zijn er zaken die goedkoper worden, maar ook zaken die duurder worden.

Het is nu wachten op de nieuwe offerte. Aangezien het volgende week opendeurdag is, kan het wel een 3-tal weken duren voor we deze gaan krijgen. En dan hopen dat deze een beetje betaalbaar is.