Offerte is gearriveerd

Gisteren hebben we onze offerte ontvangen van Standing Construct.
Het heeft een tijdje op zich laten wachten maar dit was niet hun fout. Men had deze begin vorige week reeds door gemaild. Blijkbaar was die mail niet doorgekomen bij ons. Nadat we even hadden geïnformeerd of ze al idee hadden wanneer we de offerte mochten ontvangen, werd het duidelijk. Ze hebben ze gisteren dus eventjes opnieuw door gemaild en jawel… deze keer kwam hij zonder problemen binnen.

We waren aangenaam verrast door hun prijs en lastenboek. Budgettair zelfs lager als we hadden gedacht. Dat is mooi meegenomen want hierdoor hebben we wat ruimte om extra’s erbij te nemen.

Hieronder staan enkele ontwerpen die we ondertussen zelf nog hebben gemaakt. Dit zijn niet de ontwerpen waarop de offerte is gebaseerd. Die bevatten nog een garage in de woning beneden. In dit nieuwe ontwerp zit geen garage.

offerte-1  offerte-2

6 mei hebben we een afspraak met de adviseur van Standing Construct om de offerte verder te bespreken en de volgende stappen uit te tekenen.
In afwachting hiervan hebben we ons al op hun planning laten zetten. Zo vermijden we dat we mee opschuiven in de planning en de wachttijd opschuift voor ons.