Nog wat laatste stuiptrekkingen

We zijn aan onze laatste week in Wuustwezel bezig.
Nu ja, Wuustwezel… we zijn er enkel nog om te slapen. Voor de rest vertrekken we hier ‘s morgens met een volgeladen auto naar Tienen en zijn daar de hele dag in de weer. 😎

We zijn namelijk bezig met alles klaar te maken voor de verhuis. Gisteren zijn ik en onze pa begonnen met het leggen van de laminaat boven. Onze slaapkamer is al klaar. De 2de slaapkamer hebben we vandaag gedaan en de aanzet voor de nachthal is gegeven. Morgen is die hopelijk ook klaar en kunnen we de 3de slaapkamer nog doen.
Ondertussen heeft Sindy de vloer beneden een grondige beurt gegeven en hij is eindelijk proper. Vandaag heeft ze ook alle muren geschuurd op onze slaapkamer zodat deze klaar zijn voor te verven. Dit is de enige bepleisterde ruimte die we nu al gaan verven omdat we een een gigantische kleerkast hebben en die willen we dadelijk op de plaats zetten. Dus die muren moeten al geverfd worden.
Morgenvroeg dus eerste taak: verf gaan kopen. Dus tegen 8u reeds in Vilvoorde zijn zodat we tegen 10u in Tienen zijn want dan staat er daar al weer ene te popelen om te beginnen.