Inbraakbeveiliging

Vandaag zijn de mensen van Varel Alarm langs geweest voor de installatie van ons alarm systeem. Ze zijn toch bijna een volledige dag bezig geweest met de installatie. Had een dagje verlof genomen hiervoor. En dat dagje kwam eigenlijk wel goed uit. Met de staking van de NMBS was het weer dik in orde op de baan richting Brussel. Dus was ik wel een beetje blij dat ik thuis kon blijven.

Anyway… het gaat een aanpassing zijn. Elke morgen opletten als we naar beneden gaan dat we tijdig het alarm afzetten en zoniet… klaarwakker! 😎

Tegelijkertijd is Benny vandaag ook langsgeweest voor de aanpassingen aan ramen en deuren die de preventieadviseur van de stad Tienen had voorgesteld. Wel ergens iets misgegaan met de bestelling want er ontbrak 1 stuk. Dus daar gaat hij nog eens voor terugkomen.

2 thoughts on “Inbraakbeveiliging

 • Friday, 27 May, 2011 at 11:57
  Permalink

  Hallo, Wij zijn ook aan het bouwen. Zijn jullie tevreden over Varel? Ik vind zeer weinig reacties op het internet. Wel veel negatieve reacties op Lares. Hebben jullie verschillende offertes vergeleken? Alvast bedankt, vriendelijke groeten.

  • Sunday, 29 May, 2011 at 14:58
   Permalink

   Wij zijn zeer tevreden over Varel. We hebben ook nog een offerte gevraagd bij Luco Alarm en deze lagen qua prijs zeer dicht bij elkaar, Varel iets goedkoper. Maar ze hebben proper werk afgeleverd. Geen klagen over.

Comments are closed.