De keuken

Gisteren zijn we bij Keukens Van Lommel in Langdorp geweest om eens een voorstel te laten uitwerken voor onze keuken. De verkoper heeft ons wat voorstellen gedaan en hij heeft er 2 van op papier gezet. Eentje hiervan geniet duidelijk onze voorkeur hiervoor deze zal hij in de loop van volgende week of de week erna een gedetailleerde offerte en plan maken.

We hadden eerst voorzien van een kookeiland met daaraan een vaste hoge tafel. Uiteindelijk hebben we een ontwerp gezien met een kookeiland met een gewone tafel die ertegen staat. Heeft meer voordelen als een vaste hoge tafel met krukken:

  • Een gewone stoel zit gewoon gemakkelijker als een hoge kruk
  • we kunnen de tafel verplaatsen en eventueel samen met de stoelen gebruiken samen met de tafel in de eetkamer als we meer volk krijgen. Probeer dat maar eens maar een tafel die ingebouwd is op je eiland.

Nu is effe wachten op het uitgewerkt voorstel. Het is vrij vroeg om nu al een keuken te kiezen maar het is wel nodig om al een idee te hebben van de uiteindelijke opstelling want dat is wel belangrijk voor de plaatsing van ons raam en deur in de keuken. Door deze opstelling kunnen we de muur tussen de keuken en de living nog 5cm verplaatsen in het voordeel van de living en kunnen we in de keuken een raam tot op de grond laten plaatsen, wat direct meer licht binnenbrengt.