De bouwgrond is klaar

Afgelopen zaterdag vroeg uit de veren. Tussen 8u en 9u zouden ze een container afzetten aan de bouwgrond, wat wil zeggen dat wij dus aanwezig moesten zijn om af te tekenen. Dus om 5u uit ons bed want Tienen is toch een 1u15min rijden. Om 8u30 is de container dan gearriveerd en konden we eraan beginnen.
We hadden wel maar de toestemming van de politie om de container 1 dag op straat te laten staan, dus diene moest dezelfde dag nog worden opgehaald en die mannen reden maar tot de middag. Dus tussen 11 en 12 zouden ze hem terug komen halen.

Sindy had vrijdag wel al een groot deel gedaan door alle takken van de gekapte bomen die we achter op de bouwgrond hadden gestockeerd al naar voor te brengen zodat we ze gewoon moesten inladen in de container.
En we hadden de hulp van wat kameraden en onze pa.
Om 10u30 lag alles erop. Hoog tijd om het hoge gras en struikgewas wat te kortwieken. Ik had een bermmaaier gehuurd. 2min gemaaid en spel was al kapot. Gelukkig was Boels nog open in de voormiddag… direct naar ginder gereden en ze hebben mij een andere meegegeven.
Tegen 11u30 was alles opgeruimd en hebben we nog even gewacht tot ze de container hebben opgehaald.

Opgeruimd staat netjes… nu kunnen ze eraan beginnen.

2 thoughts on “De bouwgrond is klaar

  • Thursday, 9 April, 2009 at 18:59
    Permalink

    Yep! Maar diene bosmaaier laat ik dan wel thuis en die flashy geel handschoenen ook! 😎 Alhoewel ne bosmaaier soms wel handig zou zijn.

  • Thursday, 9 April, 2009 at 07:28
    Permalink

    Is dat uw paintball kostuumpke dat ge daar aanhebt? 😉

Comments are closed.