Beter een goede buur dan een verre vriend

Toen we gisteren met de buren aan het babbelen waren kwam Standing Construct ter sprake. Ik had namelijk gezien dat ze tijdens de werken een luidspreker hadden hangen buiten en had een beetje schrik dat ze de buren hiermee zouden storen. Maar volgens de buren zelf zijn ze zeer correct. Ze beginnen enorm vroeg maar maken dan zeer weinig lawaai. De radio gaat pas op vanaf een uur of 10. Ook werken ze zeer proper… geregeld wordt de oprit van de buren afgeborsteld en wordt alles mooi opgeruimd als ze klaar zijn. En dit kan ik beamen… er slingert daar geen los papier rond of ander afval. Dat is allemaal opgeruimd of verzameld.

Het werk werd uiteraard ook uitvoerig gekeurd door menig buurman in de buurt en allemaal waren ze het er over eens… vakwerk. Mensen die weten waarmee ze bezig zijn.

Als ik geregeld verhalen lees over problemen met de buren nog voor men goed en wel bezig is… dan denk ik dat wij niet mogen klagen. Integendeel… vriendelijk en behulpzaam. Er is zo een spreekwoord: beter een goede buur dan een verre vriend. 😎

2 thoughts on “Beter een goede buur dan een verre vriend

Comments are closed.