Betegelingswerken – Deel 4

Wat kan een mens doen op een doorweekte zondag?
Eens gaan kijken op zijne bouw bijvoorbeeld… 😎

Hoe langer dat slechte weer duurt, hoe dieper ik weg zak in de kleigrond voor de deur. Leuk is anders, maar bon. Eigen aan ne werf zeker? Anyway, tegels! De vloer ligt er volledig in en is volledig ingewassen. Ook de sokkel in de berging is af en betegeld. Mooi sokkeltje.

Boven op de badkamer hebben ze ook al 1 muur betegeld en hebben ze de bekasting van de WC en bad al gemaakt zodat deze komende week ook kunnen betegeld worden.

Update 09/12/2009  – Tegels op de badkamer zijn geplaatst

Verder heb ik de vrijdag goed nieuws gekregen van Riobra. Komende week komen ze de inspectieputten aansluiten op het rioleringsnet. Van zodra die mannen gepasseerd zijn, kan Benny de buizen naar die putten leiden en kunnen we alles laten keuren en dan is dat ook in orde. Kan er eindelijk ook werk worden gemaakt van de nivellering en ligt er alles wat vlakker en properder bij buiten.

2 thoughts on “Betegelingswerken – Deel 4

 • Saturday, 6 February, 2010 at 17:19
  Permalink

  Beste,

  Mag ik vragen welke tegels jullie gebruiken in de living? Ik vermoed dat het dezelfde zijn als die van ons die we gaan gebruiken, en inderdaad op 2m2 is dat nooit echt duidelijk…

  Veel succes nog,
  Sofie

 • Monday, 7 December, 2009 at 17:40
  Permalink

  Hallo Bart en Sindy,

  Eerst en vooral proficiat met jullie prachtige woning. We starten in 2010 ook met de bouw van een woning. We hebben enkele vragen omtrent de gevelsteen Leto. Jullie gevel staat er nu al een tijdje, zijn er nadelen die jullie hebben ondervonden? Ik heb gelezen dat de steen nogal poreus is, met als gevlg uitbloeiingen, hebben jullie daar al iets van gemerkt?
  Ik heb ook de indruk dat de steen er eerder bruin uitziet dat grijs of ligt dat aan het feit dat men niet altijd mag vertrouwen op foto’s?

  Vriendelijke groeten Wouter Delbeke.

Comments are closed.