Betegelingswerken — Deel 3

Geen pretje om vandaag naar Tienen te rijden. Pfff! Het leek wel alsof vandaag heel België met den auto op de baan was. Maar ik wou absoluut langs de bouw gaan. Er had gisteren iemand van Van Calster gebeld om te vragen waar de sokkel in de berging juist moest komen. Heb het zo goed mogelijk proberen uit te leggen en ook gezegd dat deze 80cm moest worden ipv 70cm.
Gisteren kon ik niet meer langsgaan want ik moest Sindy gaan halen op het werk (haren auto is kapot… kosten!). Dus vandaag dan maar gepasseerd met mijne vouwmeter. Wou even zeker weten of de sokkel correct was geplaatst en of deze de gewijzigde afmetingen had. Anders kunnen we dienen diepvriezer die we op het oog hebben wel vergeten. 🙂
Maar ze zijn hem op de juiste plaats aan het maken met de juiste afmetingen. Oef! Kan ik weer met een gerust hart slapen.

Ondertussen ook gezien dat alle vloer erin ligt. Ook de garage en de berging beneden én de berging boven. Hij is ook op de meeste plaatsen al ingewassen. Het is wel zeer vochtig in de bouw. Hopelijk wordt de verwarming zo snel mogelijk opgestart.