Batibouw 2009

Gisteren naar Batibouw geweest.
Omdat we geen zin hadden om 14 hallen volledig te doorkruisen hadden we op voorhand al wat gekeken waar we zeker wilden langsgaan en zo hebben we dus een aantal hallen kunnen laten vallen. Qua drukte viel het nog mee. We waren om 9u50 ginder… 10min voor opening. En om 15h30 waren we al weer buiten.

We waren vooral geinteresseerd in de zaken die in de offerte van Standing Construct stonden zodat we toch een idee hebben over hoe en wat.
Zo hebben we bij Renson even halt gehouden om wat uitleg te krijgen over hun C+ systeem en Invisivent. Dit laatste is wel een keurige oplossing voor ventilatie in de ramen.
Naast hen stond Blyweert Aluminium waar we zeker eens wilden passeren voor wat informatie rond hun nieuwe Triton profielen. Hier hebben we toch wel interessante uitleg gekregen. In onze offerte van Plastiekbouw Peeters staan de Hercules profielen maar deze nieuwe Triton profielen hebben een veel hogere isolatiewaarde (bijna dubbel zo hoog) en volgens de verkoper ginder, tegen een beperkte meerprijs tov de Hercules profielen.

Voor de rest was het vooral rondkijken bij leveranciers van keukens, badkamers, hier en daar een formulierke invullen voor aan een wedstrijd mee te doen…

Alleen een beetje ontgoocheld over de kurkvloeren. Ik heb geen enkele leverancier van kurk gezien. Laminaat en parket met hopen maar kurk… ofwel hebben we ze gemist, ofwel stond er niemand.

Al bij al een interessant bezoekje.