Afwerking sanitair en dakisolatie

Nu de bezettingswerken afgerond zijn, is het terug aan Peter Schepers die deze week het sanitair en elektriciteit komt afwerken.
Peter heeft vandaag alle radiatoren geplaatst. Daar zitten een paar serieuze kloefers tussen. Amai! Maar bon… als we het kot warm willen krijgen, dan hadden we dergelijke zware dingen nodig. Maar ik vind het nog vrij goed meevallen. De zwaarste staat toch achter de zetel, dus dat valt niet zo op, hé.
Verder heeft hij ook nog het bad en de douchebak geplaatst en is ook bezig met het plaatsen van de Geberit-systemen voor de WC’s.

Benny is ondertussen blijkbaar ook langsgekomen voor de dakdoorvoer van de verwarmingsketel te maken en zo hebben we nu dus ook een klein schouwke.
Oh ja, ik zou het bijna vergeten… dakisolatie is ook geplaatst. Een heel ander zicht… Heb ineens zo een Star Trek gevoel op mijne zolder. 😉

Wij beginnen al een serieus “thuis” gevoel te hebben ginder.

Enne… de garagepoort… toch wel héél content over die poort zuh! Lekker strak aan de buitenkant. 😎

Over 1 ding ben ik wel niet tevreden en dat is de aansluiting van de riolering. Die mannen van de intercommunale laten echt wel op zich wachten. 👿 Beetje jammer want zolang die mannen niet gepasseerd zijn kan Benny de grond niet nivelleren zodat het er een beetje properder bij ligt.

Nog een sjans dat de rest tot vandaag al allemaal perfect is gelopen.